De trimsalon

 

Locatie

Hoenkoopse Buurtweg 28A

2851 AK Haastrecht 

Let op: mijn salon zit gelijk achter het witte woonhuis gevestigd. 

 

Behandelingen

Er zijn veel verschillende hondenrassen en ieder ras heeft zijn eigen vachtbehandeling. In de trimsalon wordt er gewerkt met verschillend materiaal waarmee ik uw hond kan knippen, scheren, uitdunnen of ontwollen.                                                          Als u vragen heeft over de vachtbehandeling van uw hond of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen. 

 

Puppy trim

Als uw pup tussen de 10 en 15 weken oud is, kunt u uw pup het beste alvast laten wennen in de trimsalon. Dit hoort tevens bij de socialisatie van uw pup. Een eerste keer kan spannend zijn. Door te komen wennen op een speelse manier, leert uw pup de trimsalon kennen en kan hij/zij kennismaken met het bad en de föhn en kan ik hem/haar rustig borstelen. Bij de eerste keer wennen, behoud de pup zijn puppy vacht mits de vacht niet in de klit zit of u anders wilt. De vacht rondom de oogjes en anus zal ik vaak tijdens de eerste wenbeurt indien nodig wel trimmen.

 

Het is belangrijk dat de honden die normaliter op latere leeftijd pas getrimd worden (bijvoorbeeld de Berner Sennenhond, de Herdershond en/of de Golden Retriever), ook als pup al komen wennen in de trimsalon. Dit zorgt ervoor dat de trimbeurt op latere leeftijd gemakkelijker gaat, voor zowel uw hond als voor mij.

 

 

 

Openingstijden

Maandag       9.00-17.00 uur 

Dinsdag         Gesloten 

Woensdag     9.00-17.00 uur

Donderdag   9.00-17.00 uur

Vrijdag           9.00-17.00 uur

Zaterdag       gesloten 

Zondag          gesloten 

    

    

Contactgegevens 

+316 298 821 57

juulstrimsalon@outlook.com

Hoenkoopse Buurtweg 28A

2851 AK Haastrecht